تحولات منطقه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا را تا روز پنجشنبه این هفته پیش‌بینی کرد.

پیش‌بینی آب و هوا تا روز پنجشنبه / بارش باران در ۱۵ استان ادامه دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

صادق ضیائیان،، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در سازمان هواشناسی کشور، با اشاره به تداوم فعالیت سامانه بارشی در کشور اظهار کرد: امروز (سه‌شنبه ۱۲ اسفند) در استان‌های ساحلی دریای خزر، خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی، کرمان، فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و برخی نقاط استان‌های یزد، اصفهان و شمال هرمزگان بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: فردا (چهارشنبه ۱۳ اسفند) در برخی مناطق شمال شرق، شرق، جنوب و جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور و روز پنجشنبه (۱۴ اسفند) در برخی مناطق شمال غرب، غرب استان‌های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز و جمعه (۱۵ اسفند) در شمال شرق کشور نیز بارش باران دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: طی چهار روز آینده در مناطقی از شرق، جنوب شرق و مرکز کشور و روز پنجشنبه در مناطقی از غرب، دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز، جنوب، شرق و شمال شرق، در برخی ساعات وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران امروز (۱۲ اسفند) نیمه‌ابری است و در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد. حداقل دمای تهران ۲ و حداکثر دما ۱۵ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.

ضیائیان تصریح کرد: امروز با عبور سامانه بارشی، به تناوب به‌ویژه در نیمه شمالی استان تهران افزایش ابر و در برخی ساعات بارش‌های رگباری گاهی همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود. در ارتفاعات بالادست نیز بارش برف و کولاک و در مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ وجود دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha